Takaisin ajankohtaisiin

17.05.2018

Esittelyssä: Timo Toivonen

Timo Toivonen
Konsultti, tuotantotalouden diplomi-insinööri

Tuotantotaloudessa alkujaan vetosi liike-elämän ja teknologian yhteensovittaminen. Nämä samat elementit yhdistyvät myös konsultin työssä: on toisaalta pysyttävä teknologisen kehityksen aallonharjalla, toisaalta taas seurattava liike-elämän trendejä. Molempia aloja yhdistää jatkuva muutos, jota on pystyttävä ennakoimaan menestyäkseen.

Olen työskennellyt Swot Consultingissa vuodesta 2014 lähtien, aluksi analyytikkona ja myöhemmin konsulttina. Toimenkuvaani kuuluu tällä hetkellä mm. markkina-, kilpailija- ja toimiala-analyysit sekä strategiatyö teollisuuden eri aloilla. Esimerkiksi strategiaprojektissa tehtävänäni on tyypillisesti tehdä faktapohjaiset analyysit strategiatyössä tehtävien valintojen taustaksi.

Hyvä konsultti on mielestäni perusteellinen konsultti, mikä tarkoittaa huolellista perehtymistä asiakasyritykseen, sen toimialaan sekä liiketoimintaympäristöön. Lisäksi hyvä konsultti haastaa ja tarvittaessa pakottaa asiakkaan miettimään liiketoimintaansa uudella tavalla.

Työssä minua motivoi se, kun oman osaamiseni ja kokemukseni kautta voin auttaa asiakkaita heidän liiketoimintansa kehittämisessä ja kunnianhimoisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Vapaa-ajalla kalastan ja lataan akkujani mökkeilemällä ja nikkaroimalla.

Käyttäjäkuva

Kysy lisätietoja

Tommi Salonen

Hallituksen puheenjohtaja

+358 (0)400 770 510

tommi.salonen@swotconsulting.fi LinkedIn logo