Takaisin ajankohtaisiin

13.03.2020

Nyt haetaan tekijöitä koviin koitoksiin.

 

Swot Consulting etsii muutoksentekijöitä, jotka eivät jäädy tiukoissakaan tilanteissa. Tiimimme kaipaa lisää suoraselkäisiä ja rehellisiä haastajia, jotka osaavat tunnistaa ja synnyttää asiakkaan muutostarpeet sekä viedä projektit maaliin yhteistyössä muiden swottilaisten ja asiakkaan kanssa. Olitpa kokenut kettu tai nouseva talentti, tärkeintä on ennakkoluuloton ja innokas asenne muutoksen tekemiseen.

Toimipisteemme sijaitsee Tampereella ja etsimme ensisijaisesti asiakasvastuullisia johtavia konsultteja, konsultteja sekä analyytikkoja. Kanssamme pääset työskentelemään johtavien teollisuusyritysten kanssa sekä Suomessa että ulkomailla.

Jos et pelkää vastuuta ja asioihin tarttumista, olet motivoitunut ja tahdot olla mukana konkreettisessa muutoksentekemisessä, lähesty meitä vapaamuotoisella hakemuksella.

Lähesty meitä vapaamuotoisella hakemuksella 16.4.2020 mennessä.

Yhteystiedot:

Tommi Salonen, Hallituksen puheenjohtaja
tommi.salonen@swotconsulting.fi
+358 (0)400 770 510

Swot Consulting on vuonna 1988 perustettu teollisuuden konsultointiyritys. Meitä ajaa eteenpäin intohimo tulosten ja asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. Tarjoamme faktapohjaisen ja kunnianhimoisen strategian sekä rehellisen, objektiivisen näkökulman teollisuusyritysten liiketoiminnallisiin haasteisiin. Strategioiden määrittäminen, toimiala- ja markkina-analyysit, omistusjärjestelyt sekä muutosjohtaminen ovat ydinosaamistamme. Me toimimme aina tulosorientoituneesti ja perustamme suosituksemme syvälliseen ymmärrykseen asiakkaamme tilanteesta.

Käyttäjäkuva

Kysy lisätietoja

Tommi Salonen

Hallituksen puheenjohtaja

+358 (0)400 770 510

tommi.salonen@swotconsulting.fi LinkedIn logo