Takaisin ajankohtaisiin

16.08.2021

Swot Consulting ostajan neuvonantajana Aprotech Oy:n yrityskauppaprosessissa

Swot Consulting toimi ostajan neuvonantajana omistusjärjestelyprosessissa, jossa HyXo Oy osti Aprotech Oy:n koko osakekannan ja siitä tuli kaupan myötä HyXon 100 % omistama tytäryhtiö. Aprotech:n edustukset ja henkilöstö siirtyvät Hyxolle ja näin Hyxo vahvistaa osaamistaan ja tarjontaansa entisestään veden- ja jätevedenkäsittelyn alueella.

Aprotech Oy on vuonna 2009 perustettu yritys, joka toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä ympäristöteknologian tuote- ja palveluratkaisuja teollisille ja kunnallisille asiakkaille. Toiminta on keskittynyt veden- ja jätevedenkäsittelyyn sekä teollisuuden neste/kiintoaine erotusprosesseihin. Päätuoteryhmät ovat kansainvälisesti tunnettujen ja luotettavien laitevalmistajien tuotteita. Yrityksen päätoimipaikka on Hamina ja liikevaihto vuonna 2020 oli n. 1,1 M€.

HyXo Oy on yli viisikymmenvuotias perheyritys, joka tarjoaa asiakaslähtöisiä ratkaisuja, tuotteita ja palveluita prosessimittauksen, vedenkäsittelyn sekä prosessi- ja laboratoriolaitteiden parissa. Yhtiöllä on yli 40 päämiestä, se työllistää yli 65 henkeä ja sen liikevaihto oli vuonna 2020 noin 21,5 M€.

Käyttäjäkuva

Kysy lisätietoja

Tommi Salonen

Hallituksen puheenjohtaja

+358 (0)400 770 510

tommi.salonen@swotconsulting.fi LinkedIn logo