Takaisin ajankohtaisiin

17.09.2020

Swot Consulting ostajan neuvonantajana KMV-tuotteet Oy:n yrityskauppaprosessissa

Swot Consulting toimi ostajan neuvonantajana omistusjärjestelyprosessissa, jossa HyXo Oy osti KMV-tuotteet Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä KMV-tuotteet Oy:stä tulee HyXo Oy:n tytäryhtiö. KMV-tuotteet Oy tulee toimimaan itsenäisesti HyXo Oy:n tytäryhtiönä ja yrityksen kaikki toiminnot pysyvät entisellään omistajapohjan muutoksesta huolimatta. KMV-tuotteet jatkaa toimintaansa Lohjalla, henkilökunta säilyy entisellään ja Tuomo Salovaara jatkaa yrityksen toimitusjohtajana.

KMV-tuotteet Oy on juomavedenkäsittelyyn ja vesipumppuihin erikoistunut yhtiö. Sillä on omaa pumppaamotuotantoa sekä lvi-tarvikkeiden ja pumppujen maahantuontia. Kaikki yhtiön edustamat tuotteet ovat tarkasti valikoituja eurooppalaisia laatutuotteita.

HyXo Oy on yli viisikymmenvuotias perheyritys, joka tarjoaa asiakaslähtöisiä ratkaisuja, tuotteita ja palveluita prosessimittauksen, vedenkäsittelyn sekä prosessi- ja laboratoriolaitteiden parissa. Yhtiöllä on yli 40 päämiestä, se työllistää yli 70 henkeä ja sen liikevaihto oli vuonna 2019 yli 22 M€.

Käyttäjäkuva

Kysy lisätietoja

Tommi Salonen

Hallituksen puheenjohtaja

+358 (0)400 770 510

tommi.salonen@swotconsulting.fi LinkedIn logo